Astrologie

Tamaduitoare | Prezicatoare | Clarvazatoare | Magie alba

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel. Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica. Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.
Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.
Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca  greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta. De  aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.
Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente  viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice  cosmice. Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre  generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri. Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor  constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc". La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.

APELAŢI CU ÎNCREDERE 0723445701

HOROSCOP


Intalnirile cu prietenii de astazi s-ar putea dovedi un pic nelinistitor, intrucat cineva prezent ar putea avea o opinie destul de socanta. Totusi, aceasta opinie este probabil bazata pe zvon, barfe si alte dezinformari, deci ar fi bine sa sugerezi The post Horoscop Pesti 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Unele stiri destul de tulburatoare despre tendintele din economia mondiala te-ar putea face pe tine si pe toti cei din jur sa va ingrijorati de viitorul financiar. Ai credinta. Ceea ce auzi poate fi o dezinformare totala. Viitorul se va The post Horoscop Varsator 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop CapricornStirile bizare care iti vin de la mare distanta, eventual prin e-mail sau pe internet, s-ar putea raspandi ca un foc salbatic printre oamenii pe care ii cunosti si poate provoaca multa emotie. Ai grija sa nu te emotionezi prea The post Horoscop Capricorn 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Pot circula astazi anumite zvonuri, ceea ce ar putea provoca o anumita panica. Unii dintre prietenii si colegii tai ar putea sa te sune pentru a discuta problema. Cu toate acestea, totul se bazeaza probabil mai mult pe barfe, asa The post Horoscop Sagetator 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop ScorpionCiudatenia este cuvantul cheie pentru astazi. Ai putea fi inundat cu informatii din ziare sau de pe Internet care ti se par foarte ciudate. Exista un motiv pentru asta. Este foarte probabil sa fie dezinformare! Nu iti fie teama sa The post Horoscop Scorpion 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Azi s-ar putea sa incerci sa afli despre o noua forma de tehnologie moderna si ai putea gasi o problema prea confuza pentru tine. Ai putea obosi cautand raspunsuri, asa ca cel mai bine este sa faci altceva pentru moment! The post Horoscop Balanta 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Aceasta poate fi o zi buna pentru a iti acorda ceva timp pentru tine. Contactul cu ceilalti, indiferent cat de mult ii iubesti, nu poate sa mearga bine, deoarece majoritatea oamenilor sunt probabil nelinistiti si cu dispozitii incerte. Aceasta este The post Horoscop Fecioara 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop LeuMasinile implicate in tranzactii financiare, cum ar fi bancomatele, sistemele de telefonie sau site-urile bancare ar putea sa nu functioneze astazi, asa ca ar trebui sa recurgi la tratarea banilor in modul vechi: intrand in banca sau prin cecuri. Prin The post Horoscop Leu 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop RacIncercarile de a contacta alte persoane din diferite locuri straine astazi ar putea sa te incolteasca, deoarece tehnologia pe care tinzi sa o folosesti, cum ar fi telefoanele si Internetul, ar putea sa functioneze defectuos, probabil din cauza undelor solare. The post Horoscop Rac 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop GemeniUn membru al gospodariei tale este probabil sa fie intr-o dispozitie foarte ciudata astazi. Aceasta persoana a auzit cateva vesti care sunt confuze si probabil false si, prin urmare, se intreaba ce efect ar avea acest lucru asupra situatiei lui. The post Horoscop Gemeni 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop TaurActivitatile de grup s-ar putea dovedi azi putin nelinistitoare pentru tine. Discutiile animate s-ar putea transforma in certuri furioase si acest lucru ti-ar putea anula dorinta de armonie. Multa informatii eronate ar putea fi schimbate astazi iar la un loc, The post Horoscop Taur 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop BerbecCineva apropiat de tine ar putea dezvolta unele simptome ciudate care provoaca panica acestei persoane. Nu doare niciodata sa consulti un medic, dar atunci cand aceasta persoana insista sa iti spuna ca probabil aceste probleme nu sunt altceva decat stres, The post Horoscop Berbec 15.02.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.