Astrologie

Tamaduitoare | Prezicatoare | Clarvazatoare | Magie alba

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel. Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica. Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.
Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.
Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca  greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta. De  aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.
Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente  viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice  cosmice. Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre  generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri. Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor  constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc". La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.

APELAŢI CU ÎNCREDERE 0723445701

HOROSCOP


Evenimentele sociale, probabil legate de familie, ti-ar putea ocupa mult timp astazi. Acestea ar putea implica iesiri, probabil in parcuri sau alte zone de agrement. Te vei bucura, dar ai putea fi cu gandul in alta parte, eventual la unele The post Horoscop Pesti 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Toata lumea de la servici, este probabil nervoasa si stresata din cauza unor sarcini ce nu au fost finalizate la timpsi pot aparea anumite certuri. S-ar putea sa fie cel mai bine daca iti tii ochii si mintea concentrata asupra The post Horoscop Varsator 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop CapricornOameni noi si interesanti ar putea intra in viata ta astazi, aducand conversatii stimulante si informatii utile. Cineva pe care nu l-ai vazut de ceva vreme ar putea sa apara in calea ta, ducand la o reuniune vesela. Un proiect The post Horoscop Capricorn 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Motivatia de a face unele exercitii fizice, in special daca le faci singur si in aer liber, te poate ajuta sa stimulezi endofinele sa iti ofere un nivel natural, ceeea ce ar putea duce la un nivel crescut de inspiratie The post Horoscop Sagetator 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop ScorpionAstazi vei observa ca iti lipseste concentrarea deoarece nu ai reusit sa iei in considerare anumite detalii ce sunt destul de evidente pentru ceilalti. Incearca sa participi la proiecte ce necesita atentia ta astfel incat actiunile tale sa fie cele The post Horoscop Scorpion 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Poate ca activitatile de strangere de fonduri din ultima vreme au avut mai mult succes decat crezi, sau poate ca recunoasterea iti vine in cale. Cu toate acestea, ar trebui sa fie finalizate o multime de documente inainte ca aceasta The post Horoscop Balanta 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Exista posibilitatea ca utilizarea calculatoarelor fie pentru a-ti creste veniturile, fie pentru a-ti gestiona banii, sa ti se para dificila, dar azi probabil ca vei prinde foarte repede orice informatie. Practicitatea ta naturala se alatura cu un intelect imbunatatit si The post Horoscop Fecioara 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop LeuAstazi este o zi buna pentru a te abona la un fel de revista sau buletin informativ care te va tine la curent cu evenimentele si evolutiile curente intr-un domeniu sau hobby care te intereseaza. Cuvantul operativ al zilei este The post Horoscop Leu 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop RacIn cazul in care simti nevoia sa faci ceva pentru a-ti usura viata o perioada, atunci poate trebuie sa iti examinezi viata mai indeaproape. In loc sa incerci sa descoperi cel mai bun mijloc de evadare, incearca sa afli cele The post Horoscop Rac 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop GemeniTe-ai putea indragosti la prima vedere sau macar sa intalnesti pe cineva in aceasta zi care iti va capta interesul! Ar trebui sa te simti mai ales iubitor, pasionat si dornic sa te dedici unei cauze demne sau unei activitati The post Horoscop Gemeni 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop TaurIn aceasta zi vei fi tentat sa citesti o carte despre nutritie care pare putin nelinistitoare. Conform cartii, faci totul gresit! Aminteste-ti ca ceea ce este in continut poate fi din cauza ca autorul a folosit o anumita practica care The post Horoscop Taur 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop BerbecDe vreme ce in ultima vreme ai fost cam lipsit de inspiratie, nu trebuie sa ratezi ocazia pe care o vei intalni astazi. Ai putea afla despre o oportunitate intr-un domeniu nou, care poate duce la o noua pasiune sau The post Horoscop Berbec 18.04.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.