Astrologie

Tamaduitoare | Prezicatoare | Clarvazatoare | Magie alba

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel. Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica. Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.
Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.
Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca  greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta. De  aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.
Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente  viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice  cosmice. Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre  generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri. Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor  constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc". La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.

APELAŢI CU ÎNCREDERE 0723445701

HOROSCOP


S-ar putea sa fii mult mai constient de tine decat de obicei si in alerta la fiecare miscare pe care o faci astazi, in special in jurul celorlalti. Te simti constient de cuvintele tale si ai putea sa te intrebi The post Horoscop Pesti 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Ai putea intra in pesimism. Deodata paharul pare pe jumatate gol si totul pare sumbru. Ai impresia ca totul este gresit. Oricum, s-ar putea sa te intrebi de ce faci tu totul. S-ar putea sa nu para posibil, dar trebuie The post Horoscop Varsator 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop CapricornTe-ai putea simti din ce in ce mai incomod pe masura ce va trece ziua. Poate ca esti legat de limba in anumite conversatii – destul de rar pentru tine. Problema este ca pur si simplu nu stii ce sa The post Horoscop Capricorn 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Ai putea ezita sa iei initiativa astazi. In schimb, preferi sa astepti si sa vezi cum decurg lucrurile inainte de a face o miscare majora. Miscarile tale sunt impiedicate intr-un fel, desi poate nu esti sigur de ce. Cel mai The post Horoscop Sagetator 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop ScorpionDaca ai ocazia sa inveti pe cineva o lectie, nu ezita sa faci acest lucru. Probabil este cineva in lumea ta care ar putea avea nevoie de instructii acum. Vei avea rabdare si claritate in cuvinte pentru a indrepta lucrurile The post Horoscop Scorpion 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Probabil ca te simti un pic singur, poate chiar izolat. Poate crezi ca nimeni altcineva nu are aceleasi ganduri salbatice. Ai fi surprins sa afli ca oameni o fac. Totusi, este putin probabil ca vei impartasi aceste ganduri cu oricine, The post Horoscop Balanta 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

S-ar putea sa fii irascibil si rece cand vine vorba de fapte, si ai putea sa te tii la fel de dur ca pana acum. In realitate, acest lucru adesea mascheaza interiorul tau sensibil. Poate ca esti nesigur cu privire The post Horoscop Fecioara 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop LeuDupa ce te-ai gandit, este indoielnic ca oricine poate schimba ceea ce vrei sa faci. Esti axat pe caile tale si planurile tale sunt neclintite. Avand aceasta baza solida in care sa stai in picioare, le vei permite altora sa The post Horoscop Leu 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop RacS-ar putea sa vorbesti ca si cum ai avea multe vieti de intelepciune. Poate ca da, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fii arogant in acest sens. Cuvintele tale ar putea avea tonul unui intelept la fiecare subiect. The post Horoscop Rac 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop GemeniFii atent sa te opresti din agitatia ta zilnica. S-ar putea sa eziti sa vorbesti cu oamenii si ai putea avea senzatia ca nu sunt demni de timpul tau. Poate ca simti ca problemele tale sunt mai importante si ca The post Horoscop Gemeni 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop TaurProbabil ca vei avea o concentrare extraordinara care pare sa se fi materializat de nicaieri. Foloseste acest lucru in avantajul tau, pentru ca s-ar putea sa nu dureze mult. De obicei esti suflat de la un lucru la altul ca The post Horoscop Taur 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop BerbecAtitudinea ta este calma atunci cand vorbesti cu altii. Vorbesti ca si cum ai omite fricile si fanteziile. Nu ai nici un motiv sa ascunzi adevarul, asa ca esti fericit sa dezvalui informatii oricarui ascultator. Fii atent, pentru ca poti The post Horoscop Berbec 04.04.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.