Astrologie

Tamaduitoare | Prezicatoare | Clarvazatoare | Magie alba

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel. Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica. Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.
Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.
Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca  greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta. De  aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.
Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente  viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice  cosmice. Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre  generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri. Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor  constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc". La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.

APELAŢI CU ÎNCREDERE 0723445701

HOROSCOP


Esti singur din punct de vedere tehnic, dar foarte profund implicat cu cineva? Daca da, nu te mira daca azi prelungesti sau primesti o propunere de casatorie. Evenimentele recente v-au adus foarte aproape si au intensificat foarte mult legatura dintre The post Horoscop Pesti 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Daca detii orice fel de investitii in imobiliare, s-ar putea sa auzi astazi vesti minunate despre valoarea acelei investitii. Este probabil sa creasca si probabil ca va continua in aceasta directie. Acest lucru ar putea face o mare diferenta in The post Horoscop Varsator 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop CapricornEsti implicat intr-un proiect creativ care implica tehnologie moderna? Daca da, progresul ar putea fi realizat cu pasi mari, incepand de astazi. O pauza norocoasa te-ar putea indrepta intr-o noua directie care poate adauga profunzime si dimensiune muncii tale. Relatiile The post Horoscop Capricorn 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

O atractie puternica pentru cineva te-ar putea surprinde astazi. Aceasta persoana ar putea fi implicata intr-un anumit fel in arta, poate in film sau televiziune. Ati putea petrece timp considerabil impreuna pentru a lucra la un proiect, dar energia dintre The post Horoscop Sagetator 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop ScorpionEsti singur? Daca da, astazi s-ar putea sa te indragostesti la prima vedere. S-ar putea sa fi fost frustrat in ultima vreme de lipsa unor persoane, dar astazi ai putea intalni pe cineva care pare prea perfect. Poti fi sigur The post Horoscop Scorpion 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Fericirea domneste acum acasa. Unele sume de bani iti pot veni din bonusuri sau alte cadouri si s-ar putea sa te gandesti sa cheltuiesti o parte din acesti bani pentru adaugarea anumitor obiecte sau chiar renovarea casei. Daca ai probleme The post Horoscop Balanta 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

O scrisoare sau un pachet neasteptat ar putea sosi la tine in ziua de azi. Acesta ar putea fi un cadou de la un iubit – poate ceva mai generos decat te-ai fi asteptat. Ai putea primi si alte mesaje, The post Horoscop Fecioara 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop LeuDaca ai cerut angajatorului tau o crestere a salariului, energia astrala indica faptul ca te poti astepta sa primesti una in curand. Angajatorul tau este foarte impresionat de eforturile tale si probabil ca se gandeste ca s-ar putea sa te The post Horoscop Leu 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop RacO mare adunare de prieteni, rude si vecini ar putea avea loc astazi in cartierul tau. S-ar putea sa te intalnesti cu cativa prieteni vechi pe care nu i-ai mai vazut de multa vreme si sa te bucuri sa ii The post Horoscop Rac 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop GemeniDragostea si romantismul infloresc astazi in casa ta, deoarece un numar de vizitatori vine la usa ta, poate in mod neasteptat. Unul dintre oaspetii tai ti-ar putea aduce vesti minunate legate de bani. Un sentiment puternic de unitate intre toti The post Horoscop Gemeni 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop TaurO legatura puternica intre tine si un partener romantic ar putea sa te faca sa te plimbi cu capul in nori. Lucrurile dintre voi par sa se imbunatateasca foarte repede. In prezent, totul pare prea perfect. Savureaza fiecare moment al The post Horoscop Taur 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop BerbecStiri interesante ar putea veni astazi spre tine si ar putea aduce multa bucurie in viata ta. Venitul tau poate creste in curand si mai multe oportunitati de a te avansa profesional ar trebui sa inceapa sa vina rapid. Poti The post Horoscop Berbec 02.10.2020 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.