Astrologie

Tamaduitoare | Prezicatoare | Clarvazatoare | Magie alba

Traim intr-un ocean de energie cosmica. Peste tot energia vibreaza intr-un anumit fel. Baza Astrologiei este studierea energiilor constelatiilor, fiecare constelatie fiind inconjurata de energie cosmica. Asemanarea dinte Om si Univers este perfecta inca de la nivel structural.

Cum totul este Energie condensata la diferite niveluri de densitate, cum totul radiaza energie, inca de la nastere corpul uman se scalda in diferite influiente energetice. Acestea isi pun amprenta pe fizicul si psihicul unui om.
Studiul acestor energii si influientele lor, constituie domeniul Astrologiei. Ea poate da raspuns la orice intrebare din orice domeniu al vietii omului Un om care se cunoste pe sine, si care recunoaste cu sinceritate, in primul rind fata de sine insusi, defectele si calitatile, este un om care se poate perfectiona mult mai usor decit un om neavizat, care pluteste in voia sortii.
Instrumentul cunoasterii de sine este Astrologia. Importanta horoscopului natal este uriasa. Adevaratul buletin de identitate al unei entitati este astrograma. De aici omul afla cu ce bagaj karmic vine in acesta viata, ce predispozitii are in diferite domenii, si ce potential poate dezvolta pentru propria lui evolutie spirituala.

Prin studiul unui horoscop karmic, omul poate sa isi cunoasca  greselile facute in alte incarnari, cu scopul de a nu le repeta. De  aceea, a cunoaste scopul aceste reincarnari este capital.
Horoscopul previzional aduce informatii despe posibile evenimente  viitoare, generate de predispozitii catre anumite influente energetice  cosmice. Astrologia generatiilor ne da informatii desre diferentele dintre  generatii si posibilitatea aplanarii conflictelor intre maturi si tineri. Pe bolta exista stele care se misca foarte incet in dreptul anumitor  constelatii, de aceea se numesc stele fixe. Influienta lor energetica e foarte mare si a fost studiata de astrologi de mii de ani. Conjunctia lor cu planetele astrogramei natale, da informatii pretioase.De asemenea fiecare zodie are anumite pietre pretioase, metale, culori, care intra in profunda rezonanta energetica cu ea, recomandandu-se ca fiecare persoana sa se imbrace portivit zodiei sale, astfel putand fi evitate energiile dizarmonice create prin purtarea unor bijuterii si culori nepotrivite " care nu aduc noroc". La fel, un om va fi favorizat de anumite zile din saptamina sau numere. Acestea din urma au vibratia lor specifica, care este studiata de stiinta Numerologiei. Toate cele descrise mai sus fac parte din Astrologie, stiinta regina, sacra, care este atit de utila, dupa mii de ani, tocmai datorita caracterului ei universal si intiatic, care strabate secolele si Timpul, care sfarima si piatra si lasa numai ruine. Astrologia este tinara si vie si va exista atat cit timp va dainui Omul.

APELAŢI CU ÎNCREDERE 0730253643

HOROSCOP


Daca lucrurile nu s-au intamplat conform asteptarilor cu cei cu care iti petreci cea mai mare parte a timpului, ar putea fi momentul sa iei in considerare asteptarile tale. Intreaba ce fel de asteptari au ceilalti si daca sunt corecte. The post Horoscop Pesti 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Inca de dimineata ai putea fi nervos si ingrijorat. O dorinta pentru aparitia perfectiunii poate provoca o multime de presiune daca nu esti in starea necesara. Ia-ti o pauza astazi. Nu poti controla totul, astfel incat sa te concentrezi asupra The post Horoscop Varsator 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop CapricornAstazi vei fi probabil atras de idei noi. Gata pentru ceva nou? Uneori esti atat de ocupat, incat incerci doar sa supravietuiesti si uiti ca exista ceva mult mai important in viata. Stabilirea obiectivelor este o modalitate buna de a The post Horoscop Capricorn 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

In aceasta zi vei avea tendinta sa reflectezi asupra vietii ta. Esti gata sa faci niste schimbari personale pe masura ce iti atingi urmatoarea faza a vietii? Cu fiecare capitol vine un nou sentiment de claritate. Lucrurile care odinioara erau The post Horoscop Sagetator 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop ScorpionExista posibilitatea ca in aceasta zi sa te confrunti cu o schimbare de ultim moment. Gandeste-te bine la ceea ce ai de facut, deoarece poti gasi intotdeauna o modalitate de a reveni la planurile anterioare mai tarziu. Astazi este vorba The post Horoscop Scorpion 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Te poti astepta la o stare de spirit imbunatatita astazi. Proiectele profesionale si private pe care le ai in acest moment ar trebui sa progreseze bine. Te simti linistit si esti incurajat sa faci niste planuri noi. Daca vei continua The post Horoscop Balanta 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Astazi iti vei gasi cu usurinta cuvintele potrivite atunci cand ai nevoie. Cu toate acestea, nu esti multumit sa vorbesti doar despre proiectele pasionale sau despre hobby-urile tale. Esti suficient de convingator pentru a atrage alte persoane sa se alature The post Horoscop Fecioara 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop LeuAstazi iti vei gasi cu usurinta cuvintele potrivite atunci cand ai nevoie. Cu toate acestea, nu esti multumit sa vorbesti doar despre proiectele pasionale sau despre hobby-urile tale. Esti suficient de convingator pentru a atrage alte persoane sa se alature The post Horoscop Leu 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop RacTe vei simti nevoit sa te reconectezi cu cineva astazi. Viata poate fi atat de ocupata incat pare aproape imposibil sa ramai concentrat. Din fericire, atmosfera va avea dreptate sa fie dispusa sa fie cea care face apelul. Cand iti The post Horoscop Rac 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop GemeniOamenii nu sunt capabili sa fie prea simpatici cu povestea ta emotionala de astazi, asa ca pastreaz-o pentru tine. Energia de azi te va ajuta sa inveti unele lucruri noi. Nu o lua personal. Vei afla ca exista lectii importante The post Horoscop Gemeni 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop TaurCineva ar putea avea incredere in tine astazi sa iti ofere informatii confidentiale, ceea ce ridica probleme spinoase pe care nu le poti evita. Poate ca te contrazici de-a lungul liniilor etice, chiar daca nu te imbraci personal in drama. The post Horoscop Taur 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.

Horoscop BerbecExista posibilitatea sa te simti obligat sa iti schimbi astazi rutina legata de fitness. Daca aceeasi dieta veche si planul de exercitii fizice si-au pierdut stralucirea, nu esti singur in acest fel. O multime de oameni care doresc sa ajunga The post Horoscop Berbec 14.09.2021 appeared first on Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii.