Carti De Tarot

Cartile de Tarot - una dintre cele mai des folosite modalitati de a afla viitorulInterpretarea cartilor de joc nu se poate face decat de "cunoscatori", oameni care au fost atrasi de stiinta cartomantiei si au deprins cu usurinta simbolurile cartilor. Desi "ceea ce spun cartile de joc" nu poate fi dovedit stiintific, numeroasele exemple care au demonstat veridicitatea ghicitului in carti, au facut ca aceasta stiinta sa devina din ce in ce mai populara.

Cum va puteti da seama daca sunteti subiectul unor vraji sau farmece? Simptome in cazul in care aveti farmece sau vraji: dureri de cap puternice, stari de greata, voma, certuri, neintelegeri din senin in casa sau la serviciu, stari de lesin, uneori cu pierderea cunostintei, voci, zgomote suspecte in casa, nu va gasiti anumite lucruri sau le-ati imprumutat si nu v-au fost restituite - evenimente neasteptate purtatoare de ghinion.

Persoane influente, persoane importante cat si foarte multi oameni de rand, care au cazut in patima alcoolului, care-si doresc din adancul sufletului de a scapa si a se vindeca, cei care nu au puterea necesara pentru a scapa de viciul bauturii, ii pot ajuta cu anumite plante si buruieni culese de catre mine, in zi de sarbatoare, in loc de taina, prin descantece mostenite de la bunica mea, ce pot starpi viciul bauturii si al drogurilor.

APELAŢI CU ÎNCREDERE
0730253643 | 0730253643

 • Am cazut in pacat si in patima alcoolului, enoriasii au simtit asta si nu mai eram agreat in comunitate. Am dat peste aceasta doamnă cu puteri de la Dumnezeu si a reusit sa ma aduca pe calea Domnului. Au trecut 2 ani de atunci si va pot spune ca sunt bine. Tinem legatura si ajutam impreuna oamenii. Cu stima, Mihai ! Doamne ajuta !
  Roma, Italia
  Pastorul Mihai
 • Tamaduitoarea Ana Maria este o fiinta minunata inzestrata cu calitati extrasenzoriale deosebite. Iti multumim ca existi si ne ajuti in momentele noastre de cumpana. Eu am incredere in aceasta maicuta deoarece toate lucrurile despre care mi-a spus mai devreme sau mai tarziu s-au indeplinit. Ii multumesc pe aceasta cale pentru lucrurile deosebite pe care le-am invatat de la ea.
  Gabriela T.
  Torino, ITALIA
 • Tin sa-i multumesc tamaduitoarei Ana Maria pentru binele care mi l-a facut oferindu-mi increderea sa de sine ajutandu-ma sa las alcoolul deoparte urmand pe o cale buna si anume acea de a ma casatori.
  Florin STOIAN
  Genova ITALIA
 • Ma numesc Cristiana si vreau sa ii multumesc doamnei Ana Maria pentru ca mi-a readus iubitul inapoi dupa ce fusese plecat la o alta femeie. Sunt veronica din dormund am apelat la doamna Ana Maria  cand credeam ca numai am nici o șansă prin 3 sedințe am fost rezolvată cu cununia mea la varsta de 45 de anii am fost singura dar acum mi am facut o familie sunt multumita si aduc mii de multumiri doamnei Ana Maria !
  Cristiana
  Roma, Italia
 • Sunt una din persoanele care nu au crezut niciodata in farmece, blesteme, astrologie si puteri mistice. Totusi, la un moment dat viata mea a luat o intorsatura tragica, ajunsesem la un punct in care imi doream sa mor, nu imi mai pasa de familie, de sotie, de copii. Alcoolul era singurul care credeam eu atunci ca ma ajuta sa trec ziua, beam dimineata, beam cand ajungeam la servici, beam seara pana nu mai stiam de mine. Seful meu de atunci, Andrei, mi-a spus ca sufar de depresie, ca a patit si el asta dar alcoolul mai mult rau face decat bine si ca are el solutia pentru mine. Uite asa Toma Necredinciosu’ a ajuns la vrajitoare! Si ce sa vezi, dupa vreo cateva sedinte intelepciunea si leacurile tamaduitoarei Ana Maria si-au facut efectul, am devenit acelasi care eram acum cativa ani, un tata responsabil, stalpul familiei. Aduc mii de multumiri tamaduitoarei Maria si le recomand pana si celor sceptici sa apeleze la leacurile ei care chiar functioneza.
  Madalin Dragomir
  Nantes