Magia Albă

Magia alba - practică spirituală pentru a obţine lucruri pozitive
Cuvântul magie desemnează o serie de acţiuni destinate să folosească puterile naturale, mentale şi psihice ale unei persoane, pentru îndeplinirea unui scop anume. Magia albă este o modalitate de a manipula energiile ce ne înconjoară, în scopul de a rezolva diverse probleme. Unii oameni au această putere paranormală de a transforma dorinţele în realitate, alţii însă nu o au.

I se spune magie albă, deoarece îşi propune să aducă oamenilor o stare mai bună, împlinirea dorinţelor pozitive şi îndepărtarea energiilor negative. Iar magia albă mentală utilizează în principal puterea mentala şi sufletul celui care o practică. Cu cât un parapsihlog este mai puternic spiritual cu atât va fi mai mare şi mai eficientă energia sa, iar el mai capabil de a direcţiona această energie. Tehnica se realizează prin meditaţie, focalizare şi vizualizare, energia fiind vizualizată în alb-auriu, cu o strălucire solară.

Cel care practica magia alba (vrajitoare, vraci, preot sau orice persoana cu puteri supranaturale) nu intervine direct in viata unei persoane, ci respecta sentimentele sale. Magia alba nu lucreaza pentru razbunari, rascumparari sau schimbarea atitudinilor celor din jur fata de o terta persoana. De cealalta parte, cel sau cea care practica magia neagra nu tine cont de sentimentele si trairile celorlalti.

APELAŢI CU ÎNCREDERE
0730253643 | 0730253643

 • Am cazut in pacat si in patima alcoolului, enoriasii au simtit asta si nu mai eram agreat in comunitate. Am dat peste aceasta doamnă cu puteri de la Dumnezeu si a reusit sa ma aduca pe calea Domnului. Au trecut 2 ani de atunci si va pot spune ca sunt bine. Tinem legatura si ajutam impreuna oamenii. Cu stima, Mihai ! Doamne ajuta !
  Roma, Italia
  Pastorul Mihai
 • Tamaduitoarea Ana Maria este o fiinta minunata inzestrata cu calitati extrasenzoriale deosebite. Iti multumim ca existi si ne ajuti in momentele noastre de cumpana. Eu am incredere in aceasta maicuta deoarece toate lucrurile despre care mi-a spus mai devreme sau mai tarziu s-au indeplinit. Ii multumesc pe aceasta cale pentru lucrurile deosebite pe care le-am invatat de la ea.
  Gabriela T.
  Torino, ITALIA
 • Tin sa-i multumesc tamaduitoarei Ana Maria pentru binele care mi l-a facut oferindu-mi increderea sa de sine ajutandu-ma sa las alcoolul deoparte urmand pe o cale buna si anume acea de a ma casatori.
  Florin STOIAN
  Genova ITALIA
 • Ma numesc Cristiana si vreau sa ii multumesc doamnei Ana Maria pentru ca mi-a readus iubitul inapoi dupa ce fusese plecat la o alta femeie. Sunt veronica din dormund am apelat la doamna Ana Maria  cand credeam ca numai am nici o șansă prin 3 sedințe am fost rezolvată cu cununia mea la varsta de 45 de anii am fost singura dar acum mi am facut o familie sunt multumita si aduc mii de multumiri doamnei Ana Maria !
  Cristiana
  Roma, Italia
 • Sunt una din persoanele care nu au crezut niciodata in farmece, blesteme, astrologie si puteri mistice. Totusi, la un moment dat viata mea a luat o intorsatura tragica, ajunsesem la un punct in care imi doream sa mor, nu imi mai pasa de familie, de sotie, de copii. Alcoolul era singurul care credeam eu atunci ca ma ajuta sa trec ziua, beam dimineata, beam cand ajungeam la servici, beam seara pana nu mai stiam de mine. Seful meu de atunci, Andrei, mi-a spus ca sufar de depresie, ca a patit si el asta dar alcoolul mai mult rau face decat bine si ca are el solutia pentru mine. Uite asa Toma Necredinciosu’ a ajuns la vrajitoare! Si ce sa vezi, dupa vreo cateva sedinte intelepciunea si leacurile tamaduitoarei Ana Maria si-au facut efectul, am devenit acelasi care eram acum cativa ani, un tata responsabil, stalpul familiei. Aduc mii de multumiri tamaduitoarei Maria si le recomand pana si celor sceptici sa apeleze la leacurile ei care chiar functioneza.
  Madalin Dragomir
  Nantes